Tuesday, June 28, 2011

Mengidam tu mengandung ke?

Oleh kerana migrain yang teramat dan demam yang kejap ada kejap takde ni... aku rehat di rumah.. Minta leave dengan manager. So, dengan kebaikan yang manager aku ada, aku dapat rest di rumah. Dan setelah sekian lamanya, Kota Samarahan menurunkan rintik-rintik hujan.. Hewhewhew... Lama giler tak hujan....

Dan dan tu jugak time tak sehat ni la mengidam macam-macam. Alahaii... Boleh buang tabiat makan keropok yang 20sen tu... Gula-gula yang buat mulut warna warni... Coklat la paling penting..... Ha ha ha ha.. Ni yang paling pelik....


Macam-macam perisa ada. tp macam sama ja T____T Rasa memang sama ja.. Mana ada beza.. Hu hu hu...

P/s : Mengidam-ngidam ni time sakit pun boleh... Hu hu hu. Mengandung ? Tu nanti-nanti la.. Kawen pun tak nyer.. BF pun nan hado...

P/s 2 : Cari la pasangan yang boleh saling melengkapi... Kesian dengan sesetengah perempuan yang menaja lelaki dari atas ke bawah..Sekadar nak belanja sekali sekala tak ape la... Jangan terasa... Kalau sugar mummy tak kesah la, duit dia sendiri... Ni yang budak remaja? Menghabiskan duit mak ayah jer. Kalau duit sendiri, tak kesah lah.

Ni untuk tatapan.. Bukan untuk mengaib sapa-sapa. :) Percayalah.... Betul takkk??? :P

3 kicks:

jai said...

macam sedap

Jacqueline Natasia Jee said...

coklat tu jenis murah.. budak2 makan. tp sedap la.. tadi dah beli yang cadbry. hehehe. :)

Korean Teacher said...

Hey nice post^^. Feel free to learn Korean at our blog. Check out our latest post : Questions Structure