Wednesday, November 18, 2009

5th

nak cerite ape eh? ade life ke aku lately? hahahahahahaahah. aku sibuk la..keje melambak..nasib baik x macam staff. ade oncall. kalau ade...aku la yg KO dulu. harhar. sorry guys.. mmg aku xde cerita... aku pegi balik keje.. balik rumah terus KO.. dalam sehari leh dikatakan 100 sample yg kene siap dalam satu satu masa. ade yg pakai machine..ade yg manual..yg manual la payah..

nanti la kalau ade cerita menarik aku ceritakan kat korang... yg pasti aku bz.. dan kepada yg sms atau kol yang jarang dilayan, minta maaf banyak banyak.... aku bukan sombong.. tp aku mmg sombong. wkakaka.. ohh -.-" jgn gurau ... kalau nak sms atau kol... dalam 6.30-8.30 malam jer.. huhu..tu jer mase ku free nak dikacau leh korang...nasib baik aku single...kalau aku double, alamatnyaa hari2 la bergaduh.. harhar.. kalau dapat bf yg memahami tak ape la.. kalau yg dapat kuat cemburu? yg kaki kongkong? yang nak sms berkepit 24 jam??? yg kuat merajuk???? haih.. alamatnya xpanjang la hubungann. wkakakak.. alamatnyaa sumpah seranah la yg i dapat.. tak ke gitu?? haih =.= " rasa penah ku dengar jer kes ni. wkakakakak.

minta ampunnn la kawan2 semuaa.... lepas 3 bulan aku layan korang puas2. harhar..

3 kicks:

e.r.m.i.e z.e.n.t.i.e said...

kamek dengan DINOsour mek salu mesej 24jam walaupun time nya keja... but, bila nya lambat reply... i understand his situation and nya akan madah ngan kamek juak mun nya ada keja... =)

JacquelineNatasiaJee said...

susah dpt gerek kedak ya nektok long. huhuhu... bgs jak single sampey ke tua. harhar

JacquelineNatasiaJee said...

susah dpt gerek kedak ya nektok long. huhuhu... bgs jak single sampey ke tua. harhar