Thursday, November 4, 2010

hari marah ni



i baru balik dari JKNS.. OMG..... mula2 ok..semua berbudi bahasa.. skalii tuppppp.. dtg sorang mamat ni dgn gaya nya.......KORANG TUNGGU 3-4 JAM SEKALIPUN, KALAU TAK DISAHKAN OLEH ******* PUN XBOLEH JUGAAAA DPTKAN QUOTATION ITUUUU... FARK U !!! heyyy !!! u are not the one i supposed to meet tp ur PUAN. ur BOSS.. memandai jer kau ni.. sebelum ni...dah beberapa kali we all deal dgn derang, ok jer..xde masalah..skali berjumpa dgn mamat poyo ni, punye la aku rasa menyampah.. naik HANGEN aku. siap dgn original cf lagi pun dia dgn muka poyo.. cilaka -__-. kan dah bertambah dosa aku arini dok cursing orang tak henti. aku tanye dia.. ENCIK NI SAPE? dia sedap2 jawab aku 'TENTULAH ORANG YANG BEKERJA KAT SINI '.. hello..bodoh ko kan? aku tau la kau kerje kat situ.. yang aku tanya kau sape tu.. bagitau la nama. senang aku refer bos kau nanti.. dah la bodoh, sombong lagi tu. kalau kau keje bina bangunan , aku dah malas dah tanya. aku ada mata tgk.. bukan bodoh cam kau. eeee... memalukan jabatan jkns jer kau tuu.. eee .. kau tgk brapa banyak aku sumpah kau ni? eee...otak takde..

cakap mmg tak beradap.. siyes mmg dia tak beradap.. aku mane ade cakap dgn dia.. satu perkataan pun tak.. aku trus blah..sukati dia la kalau dia nak cakap aku KURENG. setahu aku dia tu yang kureng... nasib baik la admin aku ikut....runding dgn dia tu. kalau aku, mmg terkulat2 la ko kat situ.. malas cakap ape ape. nanti ptg bos aku jumpe bos engkau... eeeee kalau aku tau nama kau... siap kau !!!..aku report.. bongok btul. kalau tak bende penting, xrela aku duk kat situ.....dah la menghadap muka kau yang poyo itu..

tgk la ciri2 lelaki tu.. sederhana, mata sepet..tadi pakai baju biru. haaa !!! detail. ngeee.. kalau ari2 aku hadap muka kau, aku simbah kau dgn air panas. biar padan muka.

4 kicks:

CoKeLaT-RaWkZ said...

jawapan nya ialah : Ayub office boy paling berlagak di JKNS.

halo daling sayang teddy bear, next time if you go to pembangunan, you go belok kanan my office kat situ ok?

pahal nda kuntik aku lah?

she's gonna be crazy said...

wkakaka...nyak ya..dah bisi jawapan. aku kak ngambik notis sebut harga tek..

aiyoo... that time around 2++ pm. so, i wait la.. tiba2 ya masukk trus tanya my admin pahal tunggu.. alu mayuh mai ceramah ya. alu ngai ku bejaku ngau ya.. actually dah a few times ku ulang alik kiak.. so far, ku berurusan ngau siko pondan..so far good la...

tiba2 tadik laa buat aku asai kak cekik jak ya.. i ask his name. boleh plak ya saut ya keja ba diak..ofkos ya keja diak..xkan ya keja kontrak ba sepiak nyak? ahah.

bisi ati kak nanyak dik ba kaunter pertanyaan ba baruh nyak..sayie.....nda ga aku.. berduri asai ati. haha.. stupid guy...belagak mai..eeee....

CoKeLaT-RaWkZ said...

hahahah bedau ninga cita kati ya bulih bini ya.... masa nya indu nya agi training nurse.. ya mdh ke diri pegawai ba dia muakakkkaka....


sekmpung opis dicerita ya sbulan makai angin ba UK laban abg ya engineer ba didin.hahahaha

and then eh, masa meeting khas for pembantu am pejabat (office boy/girl) urang neju ya aja bejako pot pet pot pet.

maioh org nda suka ya bah

she's gonna be crazy said...

peiii !!! bisi modal ku nyindir ya lagik !! sayieeeee....

mayuh2 urg...aku ga ngau ya betemu...

eee.. haha.. pedis mai ati deh.