Wednesday, March 16, 2011

sejuk buat aku nak makan ch*****

Cuaca di luar macam perasaan aku. Nak hujan tanak, nak panas pun tanak. tak tau la apa yang NAK. hahaha. aku duk opis ni menghadap boomer tape. TAK TAU KE APE TU? kesian aku. huhu. budak2 kecik tau kot... tu errr... tuu errr...er.. tlg jangan gelak.,..uuuhu

>


>


>


>


>


>


>


>


>


>


>


>


>


>



>





SAPE PENAH LIHAT MENATANG NI? KALAU PENAH LIHAT, SAPE PENAH MAKAN? HAHAHAHAHA. POH FONG BILANG AKU BUDAK YANG BARU NAK TAU MENGEJA BOOMER. AHAHAHAHAHA. ADA KU KESAH. CHEWING GUM KAT DALAM TU YANG PENTING.. SEDAP....SAPE TERINGIN BUAT GELEMBUNG UDARA YANG BESAU2, BOLEH MAKAN BENDA NI BANYAK2.. SURE BESAR GEDEBAP. HAHAH xD

bende tu la aku asyik kunyah dari tadi naik lenguh pipi aku. huhuh.. dah la aku pakai selipar kat ofis. tak salah kan? tp nak tgk selipar aku tak? wkakakakakaak... cute woh macam tuan dia. :P

tengok la... ahahahha. xD

bos aku x mampu cakap ape2 dah.. sebab aku cute jer pakai.. customer2 aku pun geleng kepala sahaja. haa rasakan berurusan dgn budak cute macam aku. :P tapi x kesah... janji aku selesa.. customer, klien aku pun selesa KOT. ahhahaaha. ok what dari aku pakai kaki ayam eh mana da istilah kaki ayam....kaki manusia la. ._.


hari ini ada free skit. petang karang bz banyak pulak. huhuhu. dah2. aku kene pegi dulu. chow chinchau.

1 kicks:

Datin Chasya Dawi said...

:') i miss u all this while though i didnt say a thing abt it.... walaupun kdng2 olahan paloi ko sungguh menjengkelkan aku, aku reply kau dgn olahan menjengkelkan aku juak.... bt we still remain the same. guess the way i want everyone to be back together as friends just got everyone worse.

gila, take care k :)