Wednesday, December 2, 2009

soulmate

today sempat shopping at cosway... mmg nak beli perfume.. akhirnya beli perfume juga. :)) ok la harga.. not too expensive. RM30.50 100ml.. wangi k... i try ni.. xpenah try cosway nyer product.. tgk la nanti cam mane.. actually soulmate ni ade dgn kapel...lelaki nyer warna biru.. sape2 nak beli utk kapel2...sile la.. :))

my kawan beli cleanser pore.. rm22.. derang cakap mmg bagus.. huhu..nanti la tgk try.. barang2 cosway worth it.. mmg berbaloi.. cube la.. perfume ni pun tahan sampai ke petang tadi. :))

thesis satu pun belum dibuat. aduhaii... tinggal sebulan lebih gik.. hish.. ape nak jadi ni jac. huhuhu.... bla la start buat. :(( sedeh... sape2 tlg buat please. huhuhu...

lagi satu... nak beli buku twilight.. huhuhuhu.. ah...aku x tau nak blogging pasal ape lagi.. tau jer la hidup aku membosankan.. skrg lebih rela duduk rumah dari bejalan2 di luar... huhu.. sebab hari2 bangun awal. wkakaka.. maka dgn itu life pun xda. wkaka

sekarang tinggal 23 hari lagi krismas... aku x rasa pun mood krismas.,.. cume aku tgk jer lip lap kat shopping complex... pokok krismas makin ari makin banyak yang timbul wkakakka. itu jer yang semangat nya. wkakakka...

p/s : i dont need man... boleh pakai ke statement itu? hahaha.. (bukan xperlu tp x penting, faham!)

2 kicks:

CoKeLaT-RaWkZ said...

Jac, aku bisi e-book Twilight, keempat2 nya aku bisi hehehe. aku dah print sarinya tebal ka mampus! setebal buku teks matematik. :p

berik ke aku email add nuan. Ila aku email nuan Twilight, New Moon, Eclipse and Breakdawn. Best siot oiii..

chasya dawi said...

;D jeqqqq....