Thursday, October 15, 2009

lundu-lone ranger






Hari ini i did the craziest thing.. harhar.. first destination ku kedey jahit.. aku pegi la kedey yang biasa aku pegi untuk buat baju kurung... pastuh aku xmasuk lab training.. aku rasa lain macam. kemalasan yang amat sangat koh. huhuhu. drive punya drive sepanjang kuching, kira pokok, kira bangunan....aku terus melencong ke arah org biasa ke indon..opss serikin. hehe... aku terus call kawan aku ar... dulu aku ada plan nak g lundu tapi tak kesampaian...ade jer aral melintang... nehh~ now...dah pegi nak? dont have to plan....pegi jak...kan dah sampai.. senang hati....wkakakaka...lundu best...banyak tempat best... 1jam 15 min drive. aduh..rasa nak patah punggung den..kali terakhir i pegi time form 1 atau form 2. lamaaa wehhh..

Balik dalam 4 petang....ayah misah x kasi balik, dea cakap dah gelap ni...pakcik takut nak biarkan anak drive balik sorang2. wakakkaakaka. xpe lah pakcik....dah biase lone ranger. huu....thanks atas layanan yang baik dari keluarga misah. harhar.. anak2 buah pun cute.. huhuhu..

korang tengok la gambar kat atas.. kat pantai pandan tu... aku malas nak drag ke bawah.. korang tgk kat atas la dulu. wkakakaka. malas aku ni...syok2 on9 tibe2 tertido...nasib baik adik aku sound..kalau x terlajak la sampai esok. harhar. stress aku dah kurang sangat2...x sia2 aku drive jejauh.. huhuhu... cam tu eh cara nya aku lepaskan tension? hahahahah. biasalah manusia..belum tua lagi tp masalah dah macam2.

lain kali nak pegi ar. kalau pegi lain kali... ajak nana dengan kak long. kalau aku tau mereka nak ikut..dah lama dah ajak mereka.. xlah aku lone ranger... nak pengsan sorang2. busan...kalau ade teman berbual, mesti lagi seronok agaknyer... latihan industri on the way now... aku x sabar dowh.. aku nak tamatkan semua persengketaan ini. wkakaa.. nak cepat-cepat habiskan study.. huhu..pemalas aku ni...aku rindu kawan2 gengster aku weh... uwaa.. i miss lily, stacy...lucy, tiong, clarence...edison..frank..everybodyy oii.. where are u guysss.... ayooo~

doakan yang terbaik utk aku. :))

3 kicks:

e.r.m.i.e z.e.n.t.i.e said...

ya la... ada masa nak ke london agik, mbak la kamek duak nana...

just inform jak dalam fb k? =)

lain kali, iboh drive dari lundu afta 5pm.. bahaya! hope u understand apa kamek madah tok..

JacquelineNatasiaJee said...

sudah tentu. harhar

babYpuTri said...

haa..btol3x..ajak la mek ngan along..
huhu...