Wednesday, June 17, 2009

mekar menyala

Hahahahah.. nasib kah jadi begini?? nasib kah aku jadi sibuk semester ini? gile. perlukah aku menyanyi untuk dinner tu nanti. owhhh tidakkkkkkkkkkkk!!! chung chan, sila ganti tempat saya!! saya tidak rela.. jadi pengelola mauk saya.. jadi one of them ndak mau saya. gilo hapo. uh...banyak betul aktiviti.. gilo eden...nasib la subjek last ni hanya ada 4 sahaja.. tak la aku gila.. nyeh nyeh...

mid sem dalam pengetahuan aku 13 julai sampai 18..dah final sampai 26 september..cuti awal..tapi aku tak leh cuti...proposal...ye lah..aku dah nak habis kenn..muahahah. :D bagus2...aku tak sabar. aku nak sambung study .. HARUS!! tapi hutang akuu MATI JER MASUK LONGKANG. haha..sape nak tlg aku bayar? gile hape!!

pasal nyanyi aku tak kesah..dari sekolah rendah aku nyanyi..muahahahahah.. aku dah try semua.. untuk ptpl pun sekali ari tuh...tahun 2007. muahhahaha. walaweh..siap dgn drama tak dirancang..siap cam af..ade komen2.. hahahah. gile hape. aku tak kesah..janji hamper sebesar badan aku kennnn. tapi darah gemuruh aku ala2 haziq kat af4. gile menggigil!. hahahahaha

2 hari ni aku sangat2 letih..seharian suntuk aku berkelah kat kolej...kelas tunda la..batal la..ni la tu la..ouh......:P.. kalau ku tau...kalau ku dpt tau minte tlg doraemon..aku lebih rela membuat taik mata...kilang nya masih segar bugar.muahahahaha... kennnnnnnnnnnnnnnnn... alkisahnya...tak lame lagi berhabuk la blog aku ni..tlg sound supaya aku rajin untuk update.. ala..korang bukan kisah cerita cabuk aku kan... korang lagi kisah pasal gosip2 artis masa kini kannn!. muahahahahha.

skrang aku update di kala kesunyian pada pukul 1.30 pagi..hehehe. takpe..esok kelas kul 2 ptg...amali..hehe...asal eh miss bagi aku semua group berlainan.. mati la aku nak hafal group tu kan..aku ni kan almaklumlah pelupa tahap gaban. takpe la..tahan jer lah..bukan lame lagi pun..tak mati pun kannnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!! bah..i out dulu..layan gamee.. layannnnnnnnnnnnnnnnnnn

1 kicks:

e.r.m.i.e z.e.n.t.i.e said...

sis... kamek 13hb konvo la... d kl nun! yahooo... kamek dah dapat surat dari ptpl tadik!