Thursday, June 16, 2011

Aduh ! Tak mao jatuh cinta lagi T_T

Aku tak tau la kenapa la dalam sebulan dua ni, rasa kucar kacir sikit. Rasa bom meletup. Tapi rasa relief sangat... Masalah, xpayah cakap, memang ada... one shot datang bergolek dan yang ajaibnya, one shot jugak pergi bergolek. Maksudnya bola tergolek2 . Ha ha ha ha. Stop it ! Maksudnyer, semua masalah selesai pada satu masa. Pening dalam satu masa, dan x pening lagi dalam satu masa. Ha ha ha. Terkejutla urat saraf kepala aku. Merepek kan? Tampar aku sekarang. Hu hu hu

Ada satu lagi masalah yang memeningkan kepala aku. Pasal love-life aku dengan lelaki masa depan tak jadi aku. Ha ha. Kenapa aku cakap tak jadi ? Tali-tali bunga cinta dah putus. :(




Hey, chill up la kan? Aku menaip entry ni amik masa tau. 4 jam tak termasuk pergi tandas lagi, makan lagi...sempat melepak lagi. T_T

Sia-sia jer usaha aku selama ni kalau malas nak menaip entry. Ha ha ha. Ok2 berbalik kepada perenggan di atas..... ha ha ha. Ye ye jer perenggan... Orang dah tanak kat kite, buat apa nak terhegeh2 nak kat dia. Walau seribu kalipun kawan dia cakap dia sayangkan aku, aku tetap tanak percaya. Kalau syg, kenapa pergi tinggalkan aku kan? Alasan terbaik dia tinggalkan aku hanya untuk yang terbaik untuk aku. Mende la yang terbaik yang dia cakap tu. Hanya dia yang tahu. Aku tanak amik tau. hu hu hu

Dan sekarang secara rasminyaaaaa, aku takkan kahwin. Hu hu hu.... Hidup single dan available sila berbaris....  Dah-dah, mulai sekarang tak boleh cakap pasal topik cinta lagi. Kalau nak merapu boleh. Eh, rasa nya tak ada lagi topik cinta aku dengan lelaki masa depan tak jadi aku kan? T_T  Ah, dah tak betul. Kene isi borang masuk tanjung rambutan ni. T_T


hambek kau !

1 kicks:

pauline said...

love is unpredictable.. =)