Saturday, December 11, 2010

hari ini hari jumaat

Nak Upload gambar baru boleh? hahaahha.. aku mmg suka..walaupun badan aku tak macam angelina JOLIE, tp aku ttp nak upload jugak..... ye la..karang org cakap..asyik gambar muke jer.. badan mana? org yang cakap tu lagi banyak gambar muka...tak CUTE lagi tu. miahahahah. -__-" dah2 jac. skrg bukan masa nak kutuk perempuan mata ikan buntal tu. ape kaitan ikan buntal ni? haiz. ah..ignore gambar aku tertonggek, mulut aku muncung.. hakhakhak. ada aku kesah? pelbagai reaksi walaupun hanya di tmpt gelap.

 mulut aku..cute kan? letak jer hanger, pastu gantung baju. miahaha
 gambar eksen jer lbeh ni.hahaha xD
 gambar rancangan semata2.ngahahah
ni yg x leh bla. ahahha xD

tadi keluar, tumit heels aku hilang daaa...aku pegi tmpt aku beli heels tu.nasib baik ada spare.. tu yang perempuan tu dok ketuk2. ahahah.. bayar pulak eh? Rm2. tak kesah la..syg heels tu. pastu teman adik window shopping pulak sebelum hantar dia pegi dance class..almaklumlah, penari.. hakhakhak. pfftt... then, g rumah bibit a.k.a cha.....kutip budak tu..eh salah, pick up dia kat rumah, kite org nak dinner same2....alkisahnya, nafsu makan...boleh dijudge tu dalam kerete, nak makan banyak KONON nya kan.. nak dijadikan musim, .... gigi dia sakit wok. hakhak. haa..makan la puas2.. akhirnya....sePAPAN fish fillet tu tertinggal..masih leh berenang ikan tu. hakhakhak xD. kesian dia kan...dah la gigi sakit..ulser pulak tu... dapat dijadikan muzium ulser kekdahnyer. hahaha. xD. tu yg singgah kejap beli ubat ulser dgn painkiller die. pastu balik jer la..perut kenyang senang hati. hiakkk xD. balik rumah..aku suruh dia amik gambar aku... hiakhiahiak. tu la produce macam2 pesen. -___-"||. 

2 kicks:

CoKeLaT-RaWkZ said...

Wow nyah keles foto uols. Slim gitu!

she's gonna be crazy said...

a bit slim with black outfit. ahahahahahha xD. nadai jaku nyak.. agik CUTE mai tok.